Vabljeni v Restavracijo Venezia

Istra GourmetPrvi del gastronomskega projekta Istra Gourmet Tour  2015/2016, v katerem je sodeloval naš gostinec Kristjan Katarinčič s ponudbo svoje gostilne v Hrastovljah se je zaključil. Z novim letom, v drugem delu projekta, sodelujejo restavracije. Restavracija Venezia Igralnega salona Carnevale na Škofijah vabi v četrtek 17. marca 2016 ob 19.00 uri.

Rezervacije na tel. 05/6680 200 ali na mail: hotel@carnevale.si

In kaj bo ponudila restavracija Venezia:
MESNI MENU: Carpaccio mladega boškarina na posteljici rukole in sira Grana Padano~ Istrski fuži z divjimi šparglji ter črnim ribanim tartufom v košarici iz sira Grana Padano ~ Goveji medaljoni v omaki divjih špargljev ter krompirjev zavitek~Kuhana hruška v refoškovi omaki.

RIBJI MENU: Carpaccio dalmatinske hobotnice z marinado iz mediteranskih začimb~ Istrski pljukanci z lososom in divjimi šparglji v košarici iz sira Grana Padano~ Marinirana hobotnica v pečici s krompirjem in črnimi olivami~ Hišna nutellina torta.

Točila se bodo vina posestva Klen-art iz Škofij.

Vsebino menujev, ki jih bodo ponudile restavracije si lahko ogledate s klikom na priponko Istra Gourmet tour 2015 – Restavracije (PDF)