Na domače jedi v gostilno Raviol

Pred velikonočnimi prazniki je predsednik sekcije gostincev in živilcev Aleš Segulin, v Črnem kalu, ob regionalni cesti tik ob avtobusnem postajališču,  na hišni številki 61, odprl prenovljeno gostilno z imenom Raviol. Pri  prenovi so tako ali drugače sodelovali vsi člani Aleševe družine, ki so skupaj z obrtniškimi mojstri pripomogli, da so v dobrih dveh mesecih gostilno povsem obnovili. Idejo in željo po svoji lastni gostilni je Aleš gojil že vrsto let in končno jo je tudi realiziral.

Poslanstvo gostilne in njenega osebja  je strankam predstaviti in jih popeljati skozi bogato istrsko kulinarično tradicijo.

Specialiteta hiše pa so ravioli z različnimi polnili, po receptu Aleševe mame Veline.  Poleg ostalih testenin in njokov nudijo tudi različne vrste mesa, ki jih kuharji  pripravljajo na »gardelah«  pod gorečim kaminom, tudi pred gosti.

Dobrote iz gostilne lahko okušate od četrtka do nedelje, od 12.00 do 22.00 ure, druge dneve po naročilu, in sicer za izjemne priložnosti za večje število oseb.

Predsedniku sekcije želimo obilo uspehov pri vodenju gostilne.