Skupni nastop članov OOZ Koper na 23. primorskem sejmu

 

Člane OOZ Koper vabimo, da izkoristite priložnost, da svoje izdelke in storitve predstavite na tradicionalnem 23. mednarodnem obrtno-podjetniškem sejmu, ki bo potekal v Kopru od 26. do 29. maja 2016.

Sejmišče se nahaja v Kopru v večnamenski dvorani Arena Bonifika in njeni bližnji okolici ter nudi solidne sejemske pogoje. Sejem se prireja v dvorani v skupni izmeri btto 2.400 m2 in zunanjih površinah btto 2.400 m2. Poskrbljeno je za parkirišče razstavljavcev.

Številke zadnjih let izkazujejo, da si sejem ogleda več kot 20.000 obiskovalcev.

Prijava:
Vaš interes sporočite po e-pošti: andreja.kozlovic@ozs.si ali se zglasite osebno na zbornici, kjer boste izpolnili prijavo.

Rok prijave:
najkasneje do petka 29. aprila 2015 do 12.00 ure.

Sofinanciranje udeležbe:
Zbornica bo članom s poravnano članarino, ki bodo na sejmu sodelovali stroške najema skupnega razstavnega prostora sofinancirala, v višini, ki bo odvisna od števila prijavljenih, s čimer želi prispevati k  promociji njihovih izdelkov oziroma storitev.

Informacije:
Andreja Kozlovič, tel. 05/613-90-13, GSM: 041/725-125.

O vseh vprašanjih (podrobnejša organizacija, izvedba, delitev stroškov) v zvezi z nastopom na sejmu, se boste interesenti dogovorili na sestanku, ki bo sklican v ta namen.

Kolikor ne bo dovolj interesentov, zbornica na sejmu ne bo sodelovala, o čemer bo odločil upravni odbor zbornice.