Seminar za kozmetike: Biološko-aktivna nega za superiorni Anti-Ageing

Člane sekcije kozmetikov Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper in ostale interesente vabimo na strokovni seminar s praktično delavnico z naslovom

3 PEPTIDES: Biološko-aktivna nega za SUPERIORNI ANTI-AGEING,
v četrtek, 9. junija 2016 s pričetkom ob 13.00 uri,
v zeleno dvorano Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper, Staničev trg 1, Koper

Z naravnim procesom staranja se koža funkcionalno spreminja – celice se pričnejo počasneje deliti ter sintetizirati manj kolagena, elastina in hialuronske kisline. Z inovacijo »3 PEPTIDES« iz laboratorijev Kozmetike Afrodita lahko celicam obudijo njihov mladostni potencial.

Tematika seminarja:

  • novi razvojni dosežki moderne dermo-kozmetologije – inovacijo 3 PEPTIDES,
  • revolucionarni učinki biološko aktivnih peptidov ter
  • specialna masažo »3D ANTI-AGEING« s tehniko digitopresure (izjemno učinkoviti pritiski na akupresurne točke obraza) za izboljšanje čvrstosti mišičnega tkiva ter intenziviranje želenih pomlajevalnih učinkov na koži.

Predavateljica:
Strokovno izobraževanje bo vodila predstavnica podjetja Kozmetika Afrodita d.o.o., gospa Mojca Hernaus, strokovna svetovalka podjetja za področje profesionalne kozmetične nege, ki bo tudi predstavila celosten anti-age koncept za »dih jemajoče« pomlajevalne učinke!

Cena:
Za člane OOZ Koper je udeležba na seminarju brezplačna.
Morebitni zunanji udeleženci plačajo kotizacijo v višini 30,00 EUR (DDV vključen).

Prijave in informacije :
Prijavite se na tel. 05/613-90-13, 041/725-125 ali preko e-naslova: andreja.kozlovic@ozs.si.

Rok prijave: v torek 7.6.2016.

Vabljeni!

Kozmetika Afrodita je vodilna slovenska hiša lepote, ki z visoko kakovostnimi kozmetičnimi izdelki in storitvami že več kot 45 let dosledno zadovoljuje želje, potrebe in pričakovanja končnih in profesionalnih uporabnikov. Na osnovi lastnega razvoja proizvajajo visokokakovostne, naravne ter uporabnikom in okolju prijazne kozmetične izdelke – zanjo in zanj ter za vse starostne skupine.

Proizvodno-prodajni asortiman šteje več kot 600 z lastnim znanjem razvitih izdelkov. V izdelke v zajetni meri vgrajujejo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine ter vedno bolj izločajo nenaravne primesi, kot so parabeni, parafin, silikoni, vazelin, umetna barvila in sintetične dišave. Izdelki, združeni pod blagovno znamko Kozmetika Afrodita, vsebujejo do 96,5 % naravnih sestavin, poleg tega pa si prizadevajo, da izbirajo sestavine iz ekološke pridelave. Ker spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, izdelkov niti v končni niti v nobeni vmesni razvojni fazi ne testirajo na živalih ter na tej osnovi že vrsto let izbirajo tudi dobavitelje sestavin. Kozmetika Afrodita so tudi inovacije, vedno sveže ideje, ki so skrbno razvite v  kompleksu lastnih razvojnih laboratorijev.

In nenazadnje, Kozmetika Afrodita so tudi in predvsem ljudje – 127 ljudi različnih strok, s poudarkom na visoko izobraženem kadru s področja farmacije, mikrobiologije, kemije, managementa in trženjskega komuniciranja, ki skupaj gradijo kulturo medsebojnega spoštovanja in sodelovanja.