Ogled oljarne Lisjak

Člane sekcije gostincev in živilcev OOZ Koper vabimo na ogled oljarne in degustacijo oljčnih proizvod Oljarne Lisjak

v torek, 18. oktobra 2016 ob 15.00 uri,
na sedežu Oljarne Lisjak, Šalara 28b,  Koper

Družina Franka Lisjaka, oljkarja in člana sekcije gostincev in živilcev OOZ Koper,  se z oljarstvom ukvarja že več kot 20 let. Leta 2014 so odprli najsodobnejšo torklja pri nas in tako v novi stavbi nadaljujejo družinsko tradicijo oljarstva. Poleg obiranja in stiskanja oljk se ukvarjajo z vrsto vzporednimi dejavnostmi, med temi so degustacije za večje skupine ljudi.

Premium ekstra deviško oljčno olje Lisjak se od drugih olj  med drugim razlikuje po tem, da so oljke obrane in hladno stisnjene v zgolj štirih urah. Prav to omogoča najvišjo kakovost in najboljši okus. Njihovi oljčniki se razprostirajo v zaledju slovenske Istre. Ponujajo nekaj različnih oljčnih olj, ki so vsako po sebi posebno in namenjeno kombiniranju z različnimi jedmi.

Cena:
Član sekcije gostincev in živilcev s poravnano članarino plača partcipacijo v višini 5,00 EUR (DDV vključen). Za ostale udeležence je cena 15,00 (DDV vključen). Cena vključuje: ogled oljarne, degustacija oljčnega olja, manjša pogostitev. V primeru večjega števila udeležencev, bo gostitelj pripravil še pokušino jedi s tartufi, v tem primeru bo participacija člana 8,00 eur, polna cena pa 20,00 EUR.

Plačilo:
Ob prijavi na TRR OOZ Koper, odprt pri Banki Koper št.: 10100 00351 70352, namen: ogled oljarne, Koda plačila: OTHR, sklic: 99.

Prijave:
S prijavnico, ki jo dobite pri Andreji Kozlovič, tel. 05/613-90-13 ali na e-naslov: andreja.kozlovic@ozs.si.

 Rok prijave:  petek, 14.10.2016