Nova sezona Istra Gourmet tour 2016/2017 – pohitite s prijavami

Obrtnička komora Istarske županije nas je obvestila, da nadaljujejo z organizacijo pete sezone Istra Gourmet tour. V prvem delu prireditve bodo tudi tokrat  sodelovale gostilne »konobe«. Predvidenih je 10 večerov, v katerih naj bi gostujoči gostinci ponudili dva menuja (mesni in ribji oziroma vegetarijanski). Vsak menu  mora vsebovati hladno predjed, toplo predjed, glavno jed in sladico. Gostinec lahko večer dopolni še z glasbo, ki pa ne sme biti prehrupna.

Obrtnička komora Istarske županije je pripravila okvirni razpored z možnimi termini. Za sodelovanje slovenskih gostilen sta na razpolago še dva termina:
– 17.11.2016 in
– 15.12.2016

V drugem delu, v letu 2017, bodo v prireditvi sodelovale še restavracije.

Gostince, člane OOZ Koper, smo o možnosti sodelovanju v  projektu  Istra Gourmet Tour že obvestili z redno pošto. Trenutno poteka še zbiranje prijav, zato vse tiste, ki ste oklevali ali bi se prijavili spodbujamo k sodelovanju. Svoj interes za sodelovanje tako v kategoriji gostilne kot restavracije sporočite čimprej, na tel. 05/613-90-13 ali 041/725-125 oziroma na e-naslov: andreja.kozlovic@ozs.si.

Dogodek je lepa priložnost za promocijo, pa tudi za sklepanje novih poznanstev. Dokaz o uspehu so uspešno izpeljani večeri iz preteklih sezon.