LOOK&LEARN seminar Michael Kontos

V sodelovanju s podjetjem SaloS d.o.o. organiziramo Look&Learn seminar z Michaelom Kontosom, v  torek 19. januarja 2016 od 9.00 do 12.00 ure, v zeleni dvorani OOZ Koper

Michael Kontos je zaključil šolanje na akademiji Vidal Sassoon leta 2005 in pričel z delom v priznanih Londonskih frizerskih verigah HOB salons in Rush hair. Dokaj hitro je spoznal, da pravtako kot striženje ga veseli tudi izobraževanje frizerjev. Skupaj s poslovnim partnerjem je ustanovil londonsko šolo brivcev (London Shool of Barbering), ki je v nekaj letih postala vodilna akademija povezana z moškim striženjem in britjem.

KAJ BOSTE NA SEMINARJU SPOZNALI?

Michael Kontos bo na treh modelih prikazal najbolj uporabne moške tehnike striženja, tako klasične kot trendi, s katerimi se srečujejo tudi udeleženci londonske šole. Poudarek je na visokih standardih striženja, ti pa so poenostavljeni do te mere, da jih lahko dojamejo in osvojijo tudi začetniki.

Cena:

  • člani OOZ Koper s poravnano članarino plačate participacijo v višini 15,00 EUR (DDV vključen), preostali del do polne cene krije zbornica,
  • zunanji udeleženci plačate polno ceno seminarja, ki znaša 50,00 EZR (DDV vključen).

Plačilo:
na TRR OOZ Koper odprt pri Banki Koper št.: 10100 00351 70352, namen: tečaj striženja.

Prijave:
Prijavite se na meil naslov  andreja.kozlovic@ozs.si.
Obvezni podatki v prijavi so naziv in naslov podjetja, ime udeleženca in davčna številka (podatki ali je plačnik zavezanec za DDV).  K prijavi obvezno priložite potrdilo o plačilu.

Rok prijave:
do srede 13. januarja 2016 oziroma do zapolnitve mest.

Vabljeni na izjemni in edinstveni dogodek, ki ga zagotovo ne gre zamuditi!