Kongres kozmetikov v Portorožu

Sekcija kozmetikov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira 

Kongres kozmetikov
v soboto 1. in nedeljo 2. aprila 2017
v Hotelih Bernardin v Portorožu

Opis programa:
V preddverju dvorane Europa se bo predstavilo veliko pokroviteljev in razstavljavcev, ki bodo predstavili različne kozmetične izdelke in opremo za kozmetične salone. Že prvi dan kongresa bo Katarina Železnik Logar udeležencem predstavila  popis obveznosti s področja varnosti in zdravja pri delu in obvezne interne akte za delodajalce, ki jih bodo na kongresu prejeli udeleženci. Predstavnica zavoda za zaposlovanje RS bo na kratko govorila o ukrepih, spodbudah in stanju brezposelnih na področju kozmetike. Častni gostji kongresa bosta gospa Andreja Sterle Podobnik-Slovenka leta 2016 in članica CIDESCO gospa Christine Scheib iz Švice, ki bo predstavila novo face metodo za mlajši izgled obraza. Med drugim bodo predstavljene novosti iz področja manikure in področja naprav, za uporabo v kozmetičnih salonih.

Podrobnejši program ste prejeli po e-pošti s strani sekcije kozmetikov pri OZS. Na voljo je tudi na spletni strani http://www.ozs.si/Dogodki.aspx?id=a0Nb000000xcYAIEA2. Zaprosite ga lahko tudi na OOZ Koper, na tel.št. 041/725-125.

Kotizacija:
– 50,00 € (DDV vključen), za dvodnevni kongres po programu
Člani OOZ Koper s poravnano članarino plačate participacijo v višini 20,00 EUR (DDV vključen), preostali del do polne cene krije zbornica
– 30,00 € (DDV vključen), za udeležbo na kongresu samo 1 dan, brez večerje
Člani OOZ Koper s poravnano članarino plačate participacijo v višini 10,00 EUR, preostali del
do polne cene krije zbornica
– 30,00 € (DDV vključen), za udeležbo samo na družabnem večeru (večerja z glasbo)

Pijača ni vključena v ceni!

Ostali udeleženci plačajo polno ceno, ki za dvodnevni program znaša 120,00 € (DDV vključen), za  enodnevni program brez večerje pa 60,00 € (DDV vključen).

Prijava: s priloženo prijavnico, ki jo dostavite na OOZ Koper, Staničev trg 1, 6000 Koper ali na meil andreja.kozlovic@ozs.si.

Plačilo: Ob prijavi plačate participacijo na račun OOZ Koper št. 10100 00351 70352, namen: kongres kozmetikov, koda namena: OTHR, sklic 99.

Prijavi priložite potrdilo o plačilu!

Rok za prijavo je 25.3.2017 oziroma do zasedbe prostih mest.

Vabljeni!

Prijavnica (PDF)