Brezplačna predstavitev članov na spletni strani zbornice

Območna obrtno-podjetniška zbornica Koper želi na  svoji spletni strani www.oozkoper.si predstaviti vse svoje  člane po sekcijah oziroma po dejavnostih.

Na spletni strani zbornice v zavihku Sekcije  je  že  objavljen seznam članov sekcije kozmetikov, ki so  prvi izkazali tak interes  iz prepričanja, da taka predstavitev prispeva k povečanju njihove prepoznavnosti in prepoznavnosti sekcije. Nekateri člani imajo objavljene številne podatke, kontakte, fotografijo in kratko predstavitev svoje dejavnosti. Nekateri pa so zavedeni zgolj z nazivom in krajem opravljanja dejavnosti, saj se niso odzvali povabilu zbornice k posredovanju podatkov.

Upravni odbor OOZ Koper želi omogočiti vsem članom s poravnano članarino, da se brezplačno predstavite  na spletni strani OOZ Koper, zato vas vabimo, da nam dostavite

 1. podatke podjetja (s.p. ali d.o.o. oziroma druga oblika):
  –  ime in priimek s.p. ali naziv podjetja
  –  naslov
  –  kontaktne podatke, ki jih želite objaviti  (telefon, e-naslov, spletna
   stran, FB profil ali druga socialna omrežja)
               –  par stavkov z opisom vaše dejavnosti oziroma vaše ponudbe  (optimalno je 160  znakov)
 2. fotografijo velikosti 580x388px.

Člani boste razvrščeni po sekcijah za področja za katera so sekcije na OOZ Koper organizirane. Ostali boste razvrščeni v skupino dejavnosti v katero spada vaša glavna dejavnost po PRS.
Iz spletne strani zbornice bo možna direktna povezava na vaš e-naslov ali Facebook profil oziroma drugo obliko registriranega socialnega omrežja.

OPOZORILO: Kolikor podatkov ne boste posredovali, bomo objavili zgolj podatke o vašem nazivu, kraju sedeža in glavni dejavnosti.

Kolikor se tudi z objavo teh podatkov  ne strinjate, nam prosimo to sporočite do 31.12.2017.

V primeru, da vašega odgovora ne bomo prejeli, bomo smatrali, da se z objavo strinjate.

To je še ena od ugodnosti, ki vam jih nudi članstvo v zbornici. Izkoristite jo!