Seminar striženja za frizerje

Sekcija frizerjev OOZ Koper organizira enodnevni  seminar

PRONE TO THE BASICS
v nedeljo 25. novembra 2018 ob 9.00 uri
v frizerski učilnici na Srednji tehniški šoli Koper

Seminar je namenjen tistim, ki komaj spoznavajo svet striženja, kot tistim, ki želijo vsakodnevni rutini dati nove dimenzije in s tem povečati kreativnost.

Tečajnik spozna:
– tehnike in forme striženja
– diagnozo
– pravilno telesno držo (frizerja in stranke)
– morfologijo
– besedišče

Potrebno orodje: škarje, glavnik za striženje, širok glavnik, klips, šprica za vodo, fen,krtača.

Potek seminarja:
3 ure teorije in 3 ure praktičnega dela. Seminar organiziramo za skupino največ 8 oseb. Vsak udeleženec dela na svojem modelu, ki si ga mora sam priskrbeti.

Predavatelj: Tin Daničić, član OOZ Koper, ki je bil po končanem študiju za hairstylist-a in kolorista na akademiji Centro tecnico di Bologna leta 2011 povabljen k sodelovanju kot docent. Po dveh letih izkušenj so mu leta 2013 ponudili mesto international educator-ja. Poleg  lastnega salona in dela v Bologni opravlja demonstracije, seminarje, showe, fotoshootinge in druga izobraževanja praktično po celem svetu.

Cena:  Polna cena seminarja  znaša 86,00 EUR (DDV vključen). Za člane OOZ Koper s poravnano članarino je cena 36,00 EUR (DDV vključen).

Plačilo: Ob prijavi na TRR OOZ Koper št.: 10100 00351 70352, sklic: 99, koda namena: OTHR, namen: seminar za frizerje.

Prijave: S priloženo prijavnico, ki jo skupaj s potrdilom o plačilu pošljete po pošti na OOZ Koper, Staničev trg 1, 6000 Koper ali na e-naslov: andreja.kozlovic@ozs.si

Rok prijave: petek, 16.11.2018 oziroma do zapolnitve mest.

Prijavnica (PDF)