»Ajdovščina – dolina razvitih podjetij«

OOZ Koper in SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira izmenjavo dobrih praks ter poslovno mreženje, za podjetja vključena v SPOT svetovanje z naslovom

 »Ajdovščina – dolina razvitih podjetij«, v četrtek, 4. aprila 2024

Ajdovščina zadnja leta beleži tako rast števila podjetij kot tudi rast števila zaposlenih in dinamično rast prihodkov. Kaj je skrivnost uspešnih podjetij, podjetnikov in njihovih zaposlenih? Pridružite se nam in dobili boste koristne nasvete kako se prebiti med konkurenco in ostati aktivni.

Dogodek je namenjen vsem podjetnikom in potencialnim podjetnikom, tudi mladim, ki se še odločate vstopiti na samostojno podjetniško pot ali pa ste na začetku poslovne poti in želite pridobiti nekaj koristnih informacij uspešnih podjetnikov.

Program:

  • Odhod z avtobusom ob 12.00 uri iz glavne avtobusne postaje na Kolodvorski cesti v Kopru (parkirišče P+R kjer lahko pustite svoje avtomobile za plačilo 2,00 EUR/dan).
  • Ob 13.00 uri – Ogled podjetja VRC d.o.o. – eden vodilnih proizvajalcev vzmeti v Sloveniji s 45-letno tradicijo. Izdelki so izdelani s sodobno CNC tehnologijo in testirani z najzanesljivejšo kontrolno opremo.  Večina naših izdelkov se vgrajuje v proizvode, ki so namenjeni za tuja tržišča, največ za avtomobilsko industrijo.
  • Ob 14.00 uri – Ogled pivovarne Pelicon – mikropivovarna, ki vari nefiltrirana, nepasterizirana piva polnega okusa. V pivovarni Pelicon so osredotočeni na kvaliteto in kreativni razvoj novih receptov. Z vsakim varjenjem želijo postati boljši in navdušiti čim več ljubiteljev piva. Občina Ajdovščina je podjetju podelila Zlati znak za zasluge na področju slovenskega pivovarstva.
  • Ob 15.00 uri    Okrogla miza z ajdovskimi mladimi podjetniki na temo  medgeneracijskega sodelovanja.
  • Zaključek ekskurzije s kosilom in degustacijo vin v eni izmed vrhunskih ajdovskih vinskih kleti.

Prihod v Koper v večernih urah.

Dogodek je brezplačen!

Prijave : do torka, 2.4.2024 preko spletne prijavnice https://forms.gle/kPeNSVHCyFBExuC8A

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

Dodatne informacije lahko dobite na OOZ Koper, pri svetovalki Andreji Kozlovič,  tel.: 041/725-125 oz. po e-pošti: andreja.kozlovic@ozs.si