Prodajo lahko povečamo – brezplačen seminar

 

Vsak podjetnik se ukvarja tudi s strankami in prodajo. Sam ali preko svojega osebja. Vprašanja, ki se pri tem mnogokrat pojavijo, so: kako pridobiti povpraševanje pravih strank, takih, ki ne sprašujejo samo po nizki ceni? Nekaj jih gotovo poznate iz preteklega poslovanja, kajne? To so bile ali še vedno so vaše idealne stranke… A kako doseči, da bomo uspešnejši z našimi ponudbami?

Sodobne oblike komuniciranja gredo naprej, toda temelji profesionalne prodaje se vračajo na osebni, prijateljski nivo. Stranke v poplavi ponudbe ne iščejo več dobaviteljev in prodajalcev, ampak partnerje. In tu je priložnost. Ste že naredili ta zasuk? Ne? Potem je to predavanje kot nalašč za vas.

Kako izkoristiti ta čas  in povečati prodajo  boste izvedeli na predavanju

 v četrtek, 24. marca ob 18.00 uri v Obrtniškem domu v Kopru.

Kratek povzetek predavanja:

Vsako podjetje, ki želi dvigniti učinkovitost svojega trženja in prodaje, naj si odgovori na nekatera osnovna, a ključna vprašanja glede svojega delovanja:

– s čim se ukvarjamo oz. kaj pravzaprav nudimo strankam?

– kdo bi bil naša idealna stranka

– kako oz. v čem smo (lahko) boljši od konkurence

– kako z ustrezno komunikacijo (vsebinski marketing) doseči potencialne stranke

– prodajni vidik: kako poskrbeti, da stranka s čim večjo verjetnostjo sprejme našo ponudbo

 

Predavatelj Robi Rodman, magister poslovodenja in organizacije. Več let je delal kot vodja prodaje v podjetju z mednarodnimi strankami. Leta 2011 se je podal v podjetništvo in sodeloval pri ustanovitvi in vodenju tehnološkega start-up podjetja. Od leta 2013 deluje kot samostojni zunanji sodelavec za področje prodaje za mala in srednja podjetja.

Predavanje bo trajalo približno uro in pol.

Cena: Udeležba na predavanju je za člane OOZ Koper brezplačna. Za morebitne zunanje udeležence je cena 20,00 evrov z DDV.

Prijave: na tel.05/61 390 00 ali 05/61 390 13 ali na e-naslov: andreja.kozlovic@ozs.si

Rok prijave: 21. marec do 12.00 ure.

Minimalno število udeležencev je 7.